Alla inlägg den 20 april 2013

Av Johan Svensson - 20 april 2013 01:45

Ju fler nummer, som ingår i en spelvariant, desto svårare är det att uppgöra system. Exempelvis är det förhållandevis lätt att åstadkomma ett progressivt system eller annan kombination för enkla chanser med förhållandet 18-18, bortsett från nollan, eller dussin och kolonn, med 12 mot 24.


Vid plein är förhållandet 1 mot 36, alltså det klart svåraste alterntivet. Vi går tillbaka och studerar spelstatistiken för plein: eftersom vi vet, att det teoretiska medeltalet är 37, vilket så småningom skall uppnås, började vi med att studera, hur många spel som förflöt innan det blev vinst på ett och samma nummer, med början inom områdena 30 - 39 o s v uppåt. Vi hade efter några dagar en klar uppfattning om var gränserna för utfallen tenderar att komma, och vi kunde konstatera, att det förekom mycket få spel, som var mycket länga mellan utfallen på ett och samma nummer.


Vi har tagit fasta på dessa statistiska värden och efter fortsatt testning kunnat konstatera, att den trend, som vi märkte från början, blev allt fastare efter hand. Det är som vi tidigare framhållit mycket viktigt, att Ni noterar varje spel i spelformuläret, så att man hela tiden kan avläsa de utfallande nummerna. Efterhand kan man då genom att titta tilbaka i protokollet fastställa, VILKA NUMMER SOM INTE UTFALLIT UNDER EN LÄNGRE TIDSPERIOD. DET ÄR GIVETVIS DEM VI SÖKER.


Har exempelvis nr 3, 17 och 35 inte varit uppe under de senaste 100 omgångarna är det troligt, att samtliga tre nummer kommer att utfalla inom en icke avlägsen framtid, i varje fall ett par av dem. Vi kan då gå in på dessa nummer med första insatsen på spel nr 101 med ett visst belopp, säg exempelvis 10 enheter. Eftersom 10 enheter i händelse av vinst ger 35 gånger tillbaka, d v s 350 enheter, KAN MAN ALLTSÅ SÄTTA 10 ENHETER I FÖLJD I 34 SPEL OCH ÄNDÅ VINNA. Vi spelar +/- 0 på 35:e spelet.


Skulle vi inte ha vunnit vid det 34:e spelet, då vi alltså fortfarande vinner 10 enheter, gör vi en höjning enligt progressionsmetoden till insats 15 eller 20 eller ännu högre. Man kan då vara med ytterligare ett längre antal spel med vinst vid utfall.


Om man inte vill att vinsten skall gå så långt ned som till 10 enheter utan exempelvis till lägst 100 enheter, byter man till den högre insatsen tidigare, allt enligt de system, som vi presenterar härefter. Vi har gjort ett exempel, där man kan vara med upp till 100 omgångar med vinst vid utfall.




Detta innebär alltså - om man går in vid spel nr 101 - att det går att deltaga upp till spel nr 200 och fortfarande vinna. Man kan göra system, som går ännu längre, men då med på slutet alltmera ökande insatser. Det är ju dock inte vanligt, att spel överstiger 200 omgångar för ett och samma nummer. Det är givetvis å andra sidan inte nödvändigt att vänta till 100 nummer.


Man kan givetvis gå in exempelvis på ett antal nummer, som inte varit uppe i intervallet 40 - 49 omgångar. Där finns som synes kvar ett större antal ospelade nummer, och antalet, som utfaller inom de närmast högre intervallerna, är givetvis betydligt större än längre upp i stegen.


Lyckas man då hyggligt med vinsterna, vilket man normalt skall göra, kan man helt enkelt stiga av de spel, som tenderar att bli längre. Vi vill också nämna, att man kan använda en regresssiv metod i kombination med en progressiv. Exempel: om vi gått in på nr 101 och det i något fall inte blivit vinst vid 200 spel - om vi nu skulle taga denna långdragna typ - kan man fortsätta insatserna på en lägre nivå och på så vis avsevärt reducera en eventuell förlust. Vi har för att ge er en ide'om hur olika system fungerar och ser ut, tagit med ett antal, varierande i längd från 50 styck och uppåt och med olika ingångssatser.


Var ingången skall ske beror ju inte bara på systemets längd utan på det ackumulerade beloppet, som så småningom kan bli tämligen högt. Å andra sidan är vinsterna i allmänhet som synes goda, och vid lämplig ingångsnivå är detta med plein en spelvariant som kan ge god avkastning. En klar nackdel kan vara, att man vid länga dylika system tvingas stå vid samma bord under en längre tid för att följa varje spel.


Vid kortare system som för dussin/kolonn eller andra kombinationer med mindre antal inblandade nummer har man i regel en betydligt större frihet att röra sig mellan borden utan att man riskerar att missa några möjligheter.


Vi tror, att ni efter att ha studerat våra system nu lärt er såpass mycket, att Ni själv kan göra upp spelsystem, som kan passa er personligen för den händelse inget av våra skulle passa på grund av längd eller belopp o s v. Ni börjar nu säkert att också förstå vad vi i början menade med en "komplett spelare". Det innebär att spelaren är så väl insatt i samtliga förekommande vanliga spelvarianter, att han eller hon genast från de kontinuerliga noteringarna i spelformuläret kan snappa upp alla spelbara möjligheter.

Galen i spel

 

Presentation

Hej och välkommen till min sida om att spela om pengar på nätet. Här delar jag med mig av mina råd, tips och erfarenheter. Kommentera gärna!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Kataloger:

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg 1000länkar.com - gratis länkkatalog

Ovido - Quiz & Flashcards